Zo werken wij

 

 

Transparant, respectvol en eerlijk, zo is onze aanpak. Zowel totaalontwerp als detaillering zijn voor ons belangrijk. Pennings ontwerpt  duurzaam. We staan midden in de maatschappij en beseffen dat we  invloed hebben op samenleving en milieu. We werken in overleg met opdrachtgevers aan duurzame oplossingen. Pennings ontwerpt voor nu en voor de generaties na ons. 

We vertalen uw ideeën en maken uw dromen waar. We hebben ervaring met alle aspecten van wonen en werken in een gebouwde omgeving. Pennings ontwerpt regelmatig met architecten en adviseurs van buiten ons bureau. Onze kernwaarden zijn daarbij vertrouwen en flexibiliteit.

Wij ontzorgen. Van concept tot detail, vanaf de eerste creatieve ideeën tot en met de begeleiding van de uitvoering en de oplevering. Bouwkundige-, technische-, interieur- en maatwerktekeningen en 3D-presentaties. Laat u aangenaam verrassen door onze aandacht en vakkennis, door onze  visie op kwaliteit en afwerking. Of u nu een grote of een kleine opdracht heeft, een spraakmakende renovatie of een verlichtingsplan wilt, een grote verbouwing of een kleuradvies nodig heeft: in Pennings Ontwerpt vindt u een partner in wonen en werken.