Bewegwijzering Kantoren

Stadion Sittard

In het Fortuna stadion te Sittard zijn enkele kantoren gevestigd. Voor deze kantoren diende een duidelijk bewegwijzering te komen. Tevens was de vraag om de lange gang van de parkeergarage naar de lift en trappenhuis te voorzien van aankleding. Hiervoor hebben we een collage van groen op akoestische doek laten printen waardoor de gang minder hol klinkt. Een groene 'poort' met een begroeting in iedere taal geeft een 'entree gevoel'.
Klik op onderstaande foto om het ontwer in 3D te bekijken.




Aannemersbedrijf Jongen-Meulen bv


2017


Belettering Orthodontie Schreurs

Orthodontiepraktijk Genk

Van een kleine praktijk aan huis naar een grote praktijk in een nieuwbouwpand. Dat was de stap die onze opdrachtgever ging maken. Hierbij hoorde een nieuw interieur, maar ook een nieuw logo en huisstijl en dus ook een nieuwe website.
De slogan “Waar gelachen wordt, komt het geluk graag binnen” is de rode draad in de uitstraling van de praktijk, de huisstijl en de website. Met jongeren als doelgroep is er gekozen voor een frisse, hippe opzet die daarnaast ook hygiëne en professionaliteit uitstraalt.




Dhr. A Schreurs, orthodontist


2015


Paramedisch centrum

Belettering praktijk

Fotoprints met terughoudende natuurfotografie geven rust en sluiten aan op de huisstijl. De bewegwijzering is in de prints verwerkt.




Jac Ruyters Groep


2014


Orthodontiepraktijk PIMM

Belettering

Een heel nieuw concept voor een orthodontiepraktijk: dat is het resultaat van een uitgebreid onderzoek naar een betere routing en werkwijze dat we samen met de opdrachtgever deden. Een goede belettering helpt cliënten om hun weg te vinden in de praktijk, maar zegt ook iets over de praktijk en de mensen die er werken. Aansluitend bij de huisstijl, de naam en het interieur, hebben we een functionele en speelse belettering ontwikkeld die zowel binnen als buiten is toegepast.




Dhr. G. Sampermans, orthodontist


2010


Ortho Post

Belettering Orthodontiepraktijk

Zo pakken we projecten graag aan. Met onze opdrachtgever maakten wij een plan om het oude postkantoor in Sittard een compleet nieuwe functie te geven en tegelijkertijd het gebouw in ere te herstellen. Met de oorspronkelijke karakteristiek van het pand als uitgangspunt hebben we een waardevol nieuw gebouw gecreëerd. Duidelijke icoontjes wijzen de weg. Knallende graffiti in de toiletruimte doet denken aan toiletdeuren van middelbare scholen, een vertrouwd gezicht dus voor een groot deel van de doelgroep.




Dhr. M.M.H. In de Braekt, orthodontist


2016