2015


Orthodontie Schreurs

Orthodontiepraktijk Genk

Van een kleine praktijk aan huis naar een grote praktijk in een nieuwbouwpand. Dat was de stap die onze opdrachtgever ging maken. Een duidelijke en heldere routing voor bezoeker, orthodontist en assistentes, dat was onze opdracht.
De vloerafwerking laat de functie van het gebied zien. Een witte vloer voor het “steriele” gebied en een houtprint voor het “openbare” gebied. De slogan “Waar gelachen wordt, komt het geluk graag binnen” is de rode draad in de uitstraling van de praktijk, de huisstijl en de website.
Kijk binnen bij Orthdontie Schreurs door op onderstaande foto te klikken.




Dhr. A Schreurs, orthodontist


2017


Zorgcentrum Pius

Hoensbroek

Voor dit project zijn wij samen met Laudy Bouw en Ontwikkeling de uitdaging aangegaan om mee te doen met de selectieprocedure voor een architect en aannemer voor de uitbreiding en verbouwing van Zorgcentrum Pius. In samenspraak met de opdrachtgever is het ontwerp verder verfijnd en uitgevoerd. Er is een duidelijke routing aangebracht die al begint bij de vernieuwde entree. Wat ooit lange ziekenhuisachtige gangen waren, zijn nu sfeervolle leefgebieden: een multifunctionele ruimte waar men graag vertoeft.
 

 
Fotograaf Han Dols fotografeerde dit project voor ons.




Cicero zorggroep


2016


Wooncomplex Malberg

Maastricht

We hebben in het nieuwbouwcomplex in de wijk Malberg in Maastricht een grote ontmoetingsruimte ingericht voor de bewoners. De hoge ruimte kan ook worden gehuurd voor feesten en concerten. We hebben gezorgd voor een uitstekende akoestiek.





2006


Paramedisch centrum

Echt

Fotoprints met terughoudende natuurfotografie geven rust en sluiten aan op de huisstijl. De bewegwijzering is in de prints verwerkt. Fotograaf Han Dols fotografeerde dit project voor ons.




Jac Ruyters Groep


2011


Ortho Post

Orthodontiepraktijk

Zo pakken we projecten graag aan. Met onze opdrachtgever maakten wij een plan om het oude postkantoor in Sittard een compleet nieuwe functie te geven en tegelijkertijd het gebouw in ere te herstellen. Met de oorspronkelijke karakteristiek van het pand als uitgangspunt hebben we een waardevol nieuw gebouw gecreëerd. We maakten de hele ruimte ‘leeg’ en plaatsten daarin één groot houten element met alle faciliteiten. Een enorme hoeveelheid licht en transparantie was de beloning. We hebben ruimte kunnen scheppen om extra functies toe te voegen. Zo kan het moderne zorgconcept zich in het gebouw integraal verder ontwikkelen. Doordat we de zolderverdieping de oorspronkelijke daklichten teruggaven, verrijkten we het gebouw met een zeer prettige, lichte werkomgeving die flexibel kan worden doorontwikkeld.
Fotograaf Han Dols fotografeerde dit project voor ons.




Dhr. M.M.H. In de Braekt, orthodontist


2016


Orthodontiepraktijk PIMM

Echt

Een heel nieuw concept voor een orthodontiepraktijk: dat is het resultaat van een uitgebreid onderzoek naar een betere routing en werkwijze dat we samen met de opdrachtgever deden.




Dhr. G. Sampermans, orthodontist


2016


Health & Sports

Buchten

Health & Sports in Buchten wilde haar lange, smalle “loods” met ingang aan voor- en achterzijde veranderen in een plek waar zowel “patiënten” als “sportmensen” zich thuis voelen. Bij binnenkomst werkt het frisse, kleurige interieur verrassend en zorgt de houtprint op de vloer voor een huiselijke sfeer. De lange gang is doorbroken door langs de gehele muur een donker houten element te plaatsen met daarin vitrineruimtes en beeldschermen voor actuele zaken.




Health & Sports


2009


Ortho Post

Orthodontiepraktijk

Zo pakken we projecten graag aan. Met onze opdrachtgever maakten wij een plan om het oude postkantoor in Sittard een compleet nieuwe functie te geven en tegelijkertijd het gebouw in ere te herstellen. Met de oorspronkelijke karakteristiek van het pand als uitgangspunt hebben we een waardevol nieuw gebouw gecreëerd. Bezoekers gaan het gebouw binnen door een transparante glazen kubus. De kubus zorgt binnen voor meer lichtinval en is buiten een modern accent op het gerestaureerde monumentale exterieur.
Fotograaf Han Dols fotografeerde dit project voor ons.




Dhr. M.M.H. In de Braekt, orthodontist


2013