Optiek Gijsen

Sittard

De voormalige Rabobank aan het Tempelplein in Sittard bleek na onderzoek ideaal voor de nieuwe optiek van Leo Gijsen. Met de opdrachtgever zochten we naar de juiste indeling en routing. Dat is belangrijk voor de cliënten van Gijsen maar zeker ook voor de mensen die er werken. Voor de optimale “merkbeleving” hebben we eigen meubels ontworpen voor de meeste merken. De brillen komen op hun eigen meubel helemaal tot hun recht.
Klik op onderstaande de foto en kijk binnen bij Gijsen Optiek.

 
Fotograaf Han Dols fotografeerde dit project voor ons.
Dhr. L. GijsenBezoekerscentrum Roode Beek

Bezoekerscentrum

Op uitnodiging van de gemeente Onderbanken hebben wij meegedaan aan een ontwerpwedstrijd voor een nieuw bezoekerscentrum in Schinveld. Ons verrassende ontwerp viel in de smaak en ons ontwerp werd gerealiseerd. Bij binnenkomst ontdekt men meteen dat dit geen alledaags interieur is. De wanden en het plafond zijn bekleed met houtvezelplaten. De glazen gevel met lamellen, zorgt voor een wijds uitzicht over het landschap en de vijver. Door de decoratieve verlichting krijgt het interieur een gemoedelijke en gezellige sfeer.
Gemeente OnderbankenOptiek Gijsen

Sittard

De voormalige Rabobank aan het Tempelplein in Sittard bleek na onderzoek ideaal voor de nieuwe optiek van Leo Gijsen. We vestigden de aandacht op de vorm van het gebouw door de witte gevel gedeeltelijk antraciet te schilderen. Daardoor werd het een markant gebouw dat het “Gijsengevoel” goed weergeeft.
Fotograaf Han Dols fotografeerde dit project voor ons.
Dhr. L. GijsenRoode Beek

Bezoekerscentrum

Op uitnodiging van de gemeente Onderbanken hebben wij meegedaan aan een ontwerpwedstrijd voor een nieuw bezoekerscentrum in Schinveld. Ons verrassende ontwerp viel in de smaak en ons ontwerp werd gerealiseerd. Zeecontainers op palen in de visvijver zijn het constructieve deel. De basis gaat met zijn donkere kleur en het hout moeiteloos op in de natuur, terwijl de rode uitkijktoren een herkenningspunt in de wijde omgeving is. Dit bezoekerscentrum brengt niet alleen de mensen in de natuur, het maakt ook de natuur in de mens zichtbaar. Het mooie terras is een ideale plek om dat te ervaren.
Gemeente Onderbanken