• 2c8ab62687427dcfbf154aacfcca982d1d180052.jpg
  • 908bc4dbe403b4cf9124be319adcf8d23159f94f.jpg
  • 79a0bc075dc9da6e2bf3dc7e8c9a6014bf0ecf76.jpg
  • b4a22ca6a88e3855aaee55899bb9fed987c22789.jpg
  • 30a1e86c317b2f653d11a4c1d92c1abcbe3105f0.jpg
  • 3319fc61050716985ad99b2f818325faffcec59f.jpg
  • Upgrade woonhuis


    Particulier

    2016

    Dit woonhuis in Limbricht was toe aan een interieur van deze tijd. We hebben het hele huis aangepakt en een frisse uitstraling gegeven. De nieuwe keuken staat in contact met de woon- en eetkamer. De sfeervolle gashaard is gecombineerd met een op maat gemaakt TV-meubel. Gang, trappen en slaapkamers kregen een facelift. Voor de TV hebben wij een meubel ontworpen met een schuifpaneel. Als de TV uit staat, is het paneel naar beneden en staat er een elegant hoogglans wit element.


    Fotograaf Han Dols fotografeerde dit project voor ons.

    Ik wil meer informatie

    Hebben wij uw interesse gewekt?

    Kom in contact

    Of bekijk meer projecten