• 1c5a98d610b9f5c19e130d89b545d4721f51f1e1.jpg
  • 7adbea6d38342c518c6eb8c5629357e79c523807.jpg
  • 26596168fe6115e7bf5f2871881cfadca429169e.jpg
  • bd86b5c0227d348c9785e62abd353a89d6d3ca19.jpg
  • 0bbb41e887b7de89dbcdd8ac6e2e58ebe8db1232.jpg
  • 3bf810874f90c237e88ff91271c65d55835c94f8.jpg
  • d2200558e291a0064b20a67317b54b71dbe0cce2.jpg
  • Luxe woonhuis


    Particulier

    2016

    Dit huis bestond uit twee gekoppelde delen. We plaatsten er een element tussen waardoor er een mooie verbinding ontstond. De woning heeft grote open ruimtes op verschillende niveaus. Zo staan de ruimtes met elkaar in verbinding maar geven toch geborgenheid. Materiaalgebruik maakt dit huis modern, maar toch warm. Robuuste muren contrasteren evenwichtig met strakke witte wanden en hoogglansmaterialen. Er is ruimte genoeg om samen te leven en er is privacy genoeg voor elk lid van het gezin.


    Fotograag Han Dols fotografeerde dit project voor ons.

    Ik wil meer informatie

    Hebben wij uw interesse gewekt?

    Kom in contact

    Of bekijk meer projecten