Uitbouw keuken

'Een leefkeuken met zicht op de tuin'

Een leefkeuken die in directe verbinding staat met de tuin, was de leidraad bij dit project. De recent gebouwde woning met een speelse indeling en vorm heeft al van zichzelf een moderne en strakke uitstraling. Als stille wens hadden de bewoners echter graag een eetkamer met uitzicht op de tuin.
 
De oplossing was een uitbouw bij de keuken voor een zithoek met een zo open mogelijk karakter naar buiten toe. Door de toepassing van grote ramen en ramen te plaatsen tussen het dak en de zijwand van de uitbouw, krijgt deze een zwevend karakter.
 
Het resultaat: een open ruime leefkeuken met aan bijna alle zijden zicht naar de tuin. Ondanks dat de uitbouw later geplaatst is, sluit deze naadloos aan op de stijl en architectuur van de bestaande woning. De juiste vorm en materiaal keuze speelden hierin een grote rol.




Particulier



Uitbouw keuken

'Een leefkeuken met zicht op de tuin'

Een leefkeuken die in directe verbinding staat met de tuin, was de leidraad bij dit project. De recent gebouwde woning met een speelse indeling en vorm heeft al van zichzelf een moderne en strakke uitstraling. Als stille wens hadden de bewoners echter graag een eetkamer met uitzicht op de tuin.
De oplossing was een uitbouw bij de keuken voor een zithoek met een zo open mogelijk karakter naar buiten toe. Door de toepassing van grote ramen en ramen te plaatsen tussen het dak en de zijwand van de uitbouw, krijgt deze een zwevend karakter.
Het resultaat: een open ruime leefkeuken met aan bijna alle zijden zicht naar de tuin. Ondanks dat de uitbouw later geplaatst is, sluit deze naadloos aan op de stijl en architectuur van de bestaande woning. De juiste vorm en materiaal keuze speelden hierin een grote rol.




Particulier



Verbouwing woning

'De trap veranderde alles'

Door de trap op een slimme manier een kwart slag te draaien, veranderde dit woonhuis in een open en ruime woning. Voorheen vormden twee slaapkamers en een kleine, gedeelde badkamer de verdieping. Nu bevinden zich op de verdieping een ruime slaapkamer met een gekoppelde grote badkamer, een kastenkamer en een logeerkamer met eigen badkamer. 
De trap is nu een vrijstaand, centraal element in de ruimte en verbind beide etages met elkaar. Een lichtstraat zorgt voor extra lichtinval waardoor de vide licht en open oogt.






Uitbouw woning

Sittard

De bewoners hadden de wens om bij een recent gebouwde woning een uitbouw aan de achterzijde toe te voegen en een open gevoel naar de tuin te krijgen. De hoeveelheid licht wordt nog eens verdubbeld door het verhoogd plafond met ramen vlak onder de dakrand, boven de overkapping. 






Woonhuis

Sittard

Dit langgerekte woonhuis oogde nogal donker. We hebben een uitbouw gemaakt met een lichtstraat zodat er een prettige, lichte, open keuken en eetkamer ontstonden. De glazen overkapping van het terras belemmert de lichtinval in de keuken niet. Een lichte neutrale basiskleur op de vloer en de wanden, enkele rode accenten, donkere meubels, een hoogpolig tapijt en hoogglansmaterialen zorgen voor een luxe uitstraling.




Particulier



Upgrade woonhuis

Limbricht

Dit woonhuis in Limbricht was toe aan een interieur van deze tijd. We hebben het hele huis aangepakt en een frisse uitstraling gegeven. De nieuwe keuken staat in contact met de woon- en eetkamer. De sfeervolle gashaard is gecombineerd met een op maat gemaakt TV-meubel. Gang, trappen en slaapkamers kregen een facelift. Voor de TV hebben wij een meubel ontworpen met een schuifpaneel. Als de TV uit staat, is het paneel naar beneden en staat er een elegant hoogglans wit element.
Fotograaf Han Dols fotografeerde dit project voor ons.




Particulier



Luxe woonhuis

Sittard

Dit huis bestond uit twee gekoppelde delen. We plaatsten er een element tussen waardoor er een mooie verbinding ontstond. De woning heeft grote open ruimtes op verschillende niveaus. Zo staan de ruimtes met elkaar in verbinding maar geven toch geborgenheid. Materiaalgebruik maakt dit huis modern, maar toch warm. Robuuste muren contrasteren evenwichtig met strakke witte wanden en hoogglansmaterialen. Er is ruimte genoeg om samen te leven en er is privacy genoeg voor elk lid van het gezin.
Fotograag Han Dols fotografeerde dit project voor ons.




Particulier



Levensloopbestendig woonhuis

Geleen

“Gaan we kleiner wonen nu we de pensioengerechtigde leeftijd hebben bereikt, of blijven we in onze huidige woning wonen?” Die vraag kregen wij van onze opdrachtgever. We hebben voor- en nadelen bekeken en geadviseerd om de bestaande woning aan te passen, zodat er nog jaren met plezier geleefd kan worden. De inpandige garage werd een slaapkamer met badkamer. In de grote leefkeuken kunnen familie en vrienden gezellig samenzijn. De tuin is onderhoudsvrij gemaakt. Op de verdieping zijn comfortabele logeerkamers en een badkamer voor kinderen en kleinkinderen die graag regelmatig in het zuiden van het land vertoeven.




Particulier



Bungalow

Sittard

Verhuizen van een woonhuis naar een bungalow vraagt een hele aanpassing, maar als je dan in zo’n luxe lichte bungalow terechtkomt, ben je je woonhuis snel vergeten! Lichte basiskleuren in combinatie met de grote schuifpui in de woonkamer zorgen voor een heel licht en fris interieur. De keukenkastjes in hoogglans wit met opvallende houtprint en de achterwand in glas geven de keuken een niet alledaagse, luxe uitstraling. Hal en woonkamer zijn verbonden door een glazen deur. Tegenover het strakke, lichte interieur in de bungalow staat de kamer van de dochter des huizes met knalroze wanden, meubilair en accessoires.




Particulier



Woonhuis

Sittard

Dit langgerekte woonhuis oogde nogal donker. We hebben een uitbouw gemaakt met een lichtstraat zodat er een prettige, lichte, open keuken en eetkamer ontstonden. De glazen overkapping van het terras belemmert de lichtinval in de keuken niet. De ranke constructie ligt mooi in het oog en het glazen dak zorgt dat de lichtinval binnen optimaal blijft.




Particulier



Woonhuis

Beek

Een grotere leefruimte en meer licht was de wens van onze opdrachtgever. We hebben een compleet glazen uitbouw gemaakt aan de bestaande woning en een unieke oplossing voor de zonwering ontworpen. Het grote glasoppervlak zorgt voor licht in de woon- en leefruimte. Kantelende elementen combineren een optimale zonwering met maximale lichtinval.




Particulier



Levensloopbestendig woonhuis

Geleen

“Gaan we kleiner wonen nu we de pensioengerechtigde leeftijd hebben bereikt, of blijven we in onze huidige woning wonen?” Die vraag kregen wij van onze opdrachtgever. We hebben voor- en nadelen bekeken en geadviseerd om de bestaande woning aan te passen, zodat er nog jaren met plezier geleefd kan worden. De inpandige garage werd een slaapkamer met badkamer. In de grote leefkeuken kunnen familie en vrienden gezellig samenzijn. De tuin is onderhoudsvrij gemaakt. Op de verdieping zijn comfortabele logeerkamers en een badkamer voor kinderen en kleinkinderen die graag regelmatig in het zuiden van het land vertoeven.




Particulier