• 7b6d677fff75eb319e833267cc055b8c949d8c4d.jpg
  • 2b36ac32ba2d3da506d0b536fe8d60ddb8c3af07.jpg
  • de023de69fe4ce92db00579e708d56588560336a.jpg
  • c7be3e0f776dd5e4036284e0eb97e133af0eebb6.JPG
  • 90ad0becf1132421f0ef632cb3330549fb172081.JPG
  • Pennings Ontwerpt


    Pennings Ontwerpt

    2016

    Ons eigen kantoorpand, een plek waar we genieten terwijl we werken, dag-in-dag-uit. We maakten van de bestaande donkere kleine ruimtes één groot, transparant, open geheel. Grote raampartijen naar de binnenplaats en de achterzijde zorgen voor veel lichtinval. Een ingenieuze, zwevende trap verbindt de begane grond met de verdieping waar ons kantoor is. Tegelijk verbindt de trap de kunst in de galerie op de begane grond met ons creatieve ontwerpproces op de verdieping. Tot slot verbindt de trap door zijn materiaalgebruik het heden met het verleden en getuigt daarmee van de continuïteit in de gebouwde omgeving die wij graag realiseren voor onze opdrachtgevers.

    Link naar de galerie in ons pand: www.dabekaussen.nl

    Ik wil meer informatie

    Hebben wij uw interesse gewekt?

    Kom in contact

    Of bekijk meer projecten