Dutch Innohouse

Restyling logo en website

Dutch Innohouse realiseert woningen en adviseert opdrachtgevers bij het maken van plannen. Met een netwerk van aannemers die betrokken zijn bij Dutch Innohouse worden de woningen gebouwd of geassemble..
Dutch Innohouse


2016


Orthodontie Schreurs

Huisstijl

Van een kleine praktijk aan huis naar een grote praktijk in een nieuwbouwpand. Dat was de stap die onze opdrachtgever ging maken. Hierbij hoorde een nieuw interieur, maar ook een nieuw logo en huissti..
Dhr. A Schreurs, orthodontist


2015


Orthodontiepraktijk PIMM

Huisstijl

Een heel nieuw concept voor een orthodontiepraktijk: dat is het resultaat van een uitgebreid onderzoek naar een betere routing en werkwijze dat we samen met de opdrachtgever deden. De vrolijke, eigenw..
Dhr. G. Sampermans, orthodontist


2010


Ortho Post

Huisstijl Orthodontiepraktijk

Zo pakken we projecten graag aan. Met onze opdrachtgever maakten wij een plan om het oude postkantoor in Sittard een compleet nieuwe functie te geven en tegelijkertijd het gebouw in ere te herstellen...
Dhr. M.M.H. In de Braekt, orthodontist


2016


DIT Dutch Interior & Trade

Huisstijl

Hollandse kwaliteit, topdesign en betaalbaar maatwerk waren de uitgangspunten voor een nieuw interieurbouwbedrijf. ‘DIT’, Dutch Interior & Trade, ontstond in brainstormsessies met de o..
Dhr. S. Dirks.


2010


BSR Sittard

Huisstijl BSR praktijk

De huisstijl en website moesten voldoen aan de strenge basiseisen die BSR stelt voor zijn behandelaars, maar mevrouw Verschragen wilde zich wel graag kunnen onderscheiden van haar collega behandelaars..
Mevr. M. Verschragen


2013