• d23bf3be67e56a218bed5f2ffac6946294e41ee7.jpg
  • b4278e9345a9aff7a8af0805a19742e5ff944d66.jpg
  • Ortho Post


    www.orthopost.nl

    Dhr. M.M.H. In de Braekt, orthodontist

    2013

    Zo pakken we projecten graag aan. Met onze opdrachtgever maakten wij een plan om het oude postkantoor in Sittard een compleet nieuwe functie te geven en tegelijkertijd het gebouw in ere te herstellen. Met de oorspronkelijke karakteristiek van het pand als uitgangspunt hebben we een waardevol nieuw gebouw gecreëerd. Bezoekers gaan het gebouw binnen door een transparante glazen kubus. De kubus zorgt binnen voor meer lichtinval en is buiten een modern accent op het gerestaureerde monumentale exterieur.


    Fotograaf Han Dols fotografeerde dit project voor ons.

    Bekijk ook ons ontwerp voor het interieur >

    Bekijk ook ons ontwerp voor de beletteringen >

    Bekijk ook ons ontwerp voor de huisstijl >

    Bekijk ook ons ontwerp voor de website >

    Ik wil meer informatie

    Hebben wij uw interesse gewekt?

    Kom in contact

    Of bekijk meer projecten