BLOG

WHAT YOU SEE IS WHAT YOU GET

Door de huidige technieken en kennis is het mogelijk om de klant vooraf exact te laten zien wat hij of zij krijgt. (Nieuwbouw)woningen worden compleet ingericht en men kan er door middel van een 3D bril doorheen "lopen" alsof de woning al klaar is. Zelfs de (nieuwbouw)wijk kan gevisualiseerd worden, zodat men een duidelijk beeld heeft van de toekomstige straat waar men gaat wonen.

In dit blog laten wij u graag enkele mogelijkheden zien van het real life renderen dat wij u kunnen aanbieden.

 rendering

rendering

rendering

Naast de stilstaande beelden is het ook mogelijk om een filmpje te maken, waarin je wordt meegenomen door het nieuwe pand. Onderstaand voorbeeld is een presentatie die we maakten voor een volledig nieuw kantoorinterieur, waarbij "het nieuwe werken" werd geïntroduceert. Op deze manier waren de werknemers goed geïnformeerd over hun nieuwe kantoorsituatie en konden eventuele knelpunten op voorhand worden aangepakt.

Deze manier van presenteren werkt ook perfect om panden te kunnen verkopen of verhuren. Het is mogelijk om op een relatief eenvoudige manier een sfeer neer te zetten van hoe het pand er (na een verbouwing) uit kan zien.

Klik hier om meer voorbeelden en mogelijkheden van visualisaties te bekijken.

Wil je weten of we voor jou ook iets kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op!Geef een reactie op bovenstaand artikel:

*
*
*
*


Meer blog

Archief

Klik op één van de items om het blog te bekijken: