BLOG

THUIS OF OP KANTOOR?

Het begint erop te lijken dat het thuiswerken weer op zijn retour is. Men komt erachter dat het vaak toch fijn is dat mensen op kantoor aanwezig zijn en direct met elkaar kunnen communiceren en er snelle beslissingen genomen kunnen worden. De huidige kantooromgeving is daar inmiddels ook goed op aangepast. De kantoren van deze tijd bieden verschillende soorten werkplekken, overleg ruimtes en ontmoetingsruimtes. De kantoren van nu nodigen uit tot inspiratie, creatie, communicatie en kruisbestuiving. Op deze manier wil men de thuiswerkers zo veel mogelijk naar het kantoor toe halen, zodat het optimale uit het bedrijf maar zeker ook uit de medewerkers gehaald kan worden.

Wij laten jullie hieronder graag enkele voorbeelden zien van kantoren waarvan wij het interieur voor hebben mogen ontwerpen, aangepast aan de huidige manier van werken, het zogenaamde activiteit gerelateerd werken.

Om te beginnen een vlekkenplan, waarbij de zones worden bepaald voor de benodigde activeiteiten.

nieuwe werken

En dan volgen nu enkele foto's van projecten die wij op deze manier gerealiseerd hebben.

nieuwe werken

nieuwe werken

nieuwe werken

nieuwe werken

nieuwe werken

nieuwe werken

nieuwe werken

nieuwe werken

nieuwe werken

nieuwe werken

Wil je jouw kantoor ook eens onder de loep nemen, neem dan vrijblijvend contact met ons op.Geef een reactie op bovenstaand artikel:

*
*
*
*


Meer blog

Archief

Klik op één van de items om het blog te bekijken: