BLOG

STILTE PLEK IN HET GROTE KANTOOR

We komen het regelmatig tegen bij het inrichten van kantoren. De directie wil graag dat er meer gecommuniceerd en samen gewerkt wordt en wil graag overgaan op een andere, open manier van werken. Dit zorgt voor onrust bij de medewerkers, want hoe moet dat dan met het voeren van een vertrouwelijk telefoongesprek of overleg.

werkplek

Gelukkig zijn er veel mooie oplossingen om rust te creëren in de chaos. Voor het voeren van vertrouwelijke telefoongesprekken, kun je in belplekken voorzien.

belplek

belplek   belplek

Moet je je concentreren om die ene belangrijke offerte goed op te kunnen stellen, dan kun je in een zogenaamde stilteplek gaan werken.

stilteplek

stilteplek   stilteplek

stilteplek

Ook voor overleg kunnen plekken worden voorzien waar je ongestoord een vergadering of persoonlijk gesprek kunt voeren.

overleg

overleg

Er zijn dus genoeg mooie oplossingen zodat iedereen zich prettig kan voelen en een werkplek heeft die past bij de werkzaamheden die hij moet uitvoeren. Het is echter wel heel belangrijk dat er duidelijke afspraken worden gemaakt zodat de stilteplekken ook echt stil zijn en dat een vergaderruimte niet wordt gebruikt om in te werken. Als dat duidelijk is en iedereen zich aan de afspraken houdt, dan heb je een super werkplek die gericht is op de toekomst en waar je graag naar toe gaat.

werkplek werkplek werkplek

Hieronder nog enkele links naar projecten waarvoor wij reeds een nieuwe werkplek hebben ontworpen.

Koenen en Co Maastricht

Koenen en Co Venlo

Rabobank Service centrum

Rabobank Callcenter

Gilde Opleidingen


Louis Detavernier

Geplaatst op: 22-11-2018 12:19:56

Beste, Wij zijn momenteel bezig met de bouw van een kantoorgebouw in Tielt. Voor de inrichting hiervan zijn we op zoek naar een akoestisch paneel die een balie kan opdelen. Ik zag hierboven een foto van een vergelijkbaar scenario en vroeg me af of u me de fabrikant hiervan zou kunnen geven? Het betreft de foto met de grijze, vilten opdeelpanelen. Dat is de foto naast het groene hok. Alvast bedankt. Vriendelijke groeten, Louis Detavernier Buro-C architecten louis.detavernier@buro-c.be

Geef een reactie op bovenstaand artikel:

*
*
*
*


Meer blog

Archief

Klik op één van de items om het blog te bekijken: