BLOG

NIEUW SCHOOLJAAR, NIEUWE STAGIAIRES.

De vakantie zit er weer op, wij zijn weer aan het werk en ook de scholen zijn weer begonnen. Dat is voor ons tevens een periode dat we weer nieuwe stagiaires mogen verwelkomen binnen ons bedrijf.

Wij staan open voor stagiaires van verschillende opleidingen en dan niet alleen omdat ze koffie kunnen zetten en kopieren, maar juist om zo veel mogelijk fysiek mee te draaien binnen ons bedrijf. Wij zijn van mening dat niet alleen de stagiaires veel van ons kunnen leren, maar dat wij ook veel van onze stagiaires kunnen leren.

Een stagiaire draait volledig mee in het team en werkt aan projecten. Van presentaties opzetten tot bouwkundig tekenwerk en ontwerpen maken, uiteraard onder leiding van de stagebegeleider. Daarnaast brengen zij nieuwe technologieën, ideeen en tips mee en zorgen voor een frisse wind door ons team.

Leerlingen van verschillende scholen zoals, Jan des Bouvrie Academie, St. Lucas, Hogeschool voor de kunsten, Hogeschool Mechelen hebben ons al kunnen inspireren en zelf veel kunnen leren.

Afgelopen maandag hebben wij weer 2 nieuwe stagiaires mogen verwelkomen.

Ben jij ook op zoek naar een inspirerende stage, neem gerust contact met ons op! 

STAGEGeef een reactie op bovenstaand artikel:

*
*
*
*


Meer blog

Archief

Klik op één van de items om het blog te bekijken: