BLOG

HAAL ALLES UIT DE VIRTUELE TOUR

In ons vorige blog hebben wij jullie de mogelijkheden laten zien van het maken van een 3D model aan de hand van een 3D scan. Maar wat als je helemaal geen 3D tekening nodig hebt? Wat kun je dan met zo'n 3D scan? Dat laten we je in dit blog zien!

Een 3D scan wordt omgezet naar een virtuele tour, die kun je op je computer, tablet, telefoon of zelfs met een 3D bril bekijken. Je kunt door het gescande pand lopen en je bepaald zelf je routing. Een ideaal instrument voor het presenteren van panden die te koop worden aangeboden. Men kan van thuis uit al door het pand lopen om een goed beeld te kunnen krijgen. Daarnaast kan er extra informatie aan de tour toegevoegd worden om de kijkers optimaal te kunnen informeren. Loop maar eens door onderstaande tour (even klikken op de foto en dan opent de virtuele tour).

virtuele tour beierpol

Is zo'n tour dan alleen interessant voor mensen die hun huis willen verkopen? Nee zeker niet! Met een virtuele tour kun je mensen ook de kans geven om bijvoorbeeld je winkel van thuis uit te bekijken. Onderstaande tour maakten we voor Optiek Gijsen in Sittard;

virtuele tour gijsen optiek

Wil je eens vrijblijvend brainstormen over de mogelijkheden van een virtuele tour? Neem gerust contact op, zodat we een afspraak kunnen maken. 

 

 Geef een reactie op bovenstaand artikel:

*
*
*
*


Meer blog

Archief

Klik op één van de items om het blog te bekijken: