BLOG

GROEN IN JE INTERIEUR

De kerstboom is opgeruimd en opeens lijkt je huis kil. Je mist de gezellige groene boom in je woonkamer. Goede tijden voor de tuincentra, want vele van ons gaan op zoek naar een vervanging voor die gezellige kerstboom.

Vandaag een aantal tips, zodat je goed voorbereid het tuincentrum in kunt gaan.

 

1. Overdaad schaadt

Vaak denk je dat je geen plek hebt voor een grote plant, met het gevolg dat je verschillende kleine plantjes gaat kopen die je her er der in je woonkamer gaat plaatsen. Dit maakt de kamer onrustig en vaak zijn de plekken ook niet echt geschikt voor planten.

interieurplanten

 

 

2. Denk GROOT

Bekijk je woonkamer goed en bepaal wat een goede plek zou zijn voor één of twee grote planten in een grote pot. Het werkt veel ruimtelijker als je 1 of 2 grote elementen aan je woonkamer toevoegd, dan allemaal kleine plantjes.

interieurbeplanting   interieurplanten

 

 

3. Ga "Out of the Box"

Tegenwoordig is zo veel mogelijk met interieurbeplanting! Je kunt geweldig mooie "groene" wanden maken. Oké, dat is misschien niet geschikt voor je woonkamer, maar wellicht wel een idee om toe te passen op je werkplek. Planten in je werkomgeving zorgen voor een goed klimaat op de werkvloer en bevorderen het werkgenot!

groene wanden

groene wanden

 

4. Een goed alternatief

Mocht het, om welke reden dan ook, niet mogelijk zijn om planten in je interieur / werkplek te integreren. Dan is er altijd nog het alternatief met de natuurlijke prints op wanden, meubels, e.d. Hieronder enkele voorbeelden uit onze eigen projecten. Door op de foto te klikken, kun je het hele project bekijken.

print wand

print wand

print wand

 

We hopen je hiermee een goede basis te hebben gegegeven om een goede keuze te kunnen gaan maken!

Bekijk ons bord op Pinterest voor meer inspiratie en informatie over de gebruikte foto's.Geef een reactie op bovenstaand artikel:

*
*
*
*


Meer blog

Archief

Klik op één van de items om het blog te bekijken: