BLOG

EEN ALTERNATIEF VOOR DE GASHAARD (DEEL 2)

Het is je vast niet ontgaan dat men van de gasleiding in woningen af wil. In nieuwbouw huizen is al geen gasleiding meer te vinden. Erg jammer als je van plan was om een gashaard te gaan plaatsen. Maar niet getreurd... er zijn alternatieven voor de gashaard!

In ons vorige blog lieten we je voorbeelden zien van de bio-ethanol haarden. Vandaag hebben we enkele voorbeelden van electrische haarden, die middels waterdamp en verlichting zorgen voor een realistisch vuurbeeld.

elektrische haard

elektrische haard

elektrische haard

elektrische haard

elektrische haard

 


Femke Jansen

Geplaatst op: 20-10-2020 14:26:51

Sinds kort hebben mijn man en ik een elektrische haard. We hebben deze gekocht bij https://www.bioethanolhaard-shop.nl/ en we zijn er erg blij mee. Het is buiten erg koud en zo'n haard zorgt naast warmte ook voor een heerlijke knusse sfeer. Voordat we de aankoop deden, hebben we ons goed laten informeren over de mogelijkheden. Op die manier hebben we kennis gemaakt met de waterdamp haard. Ik had er nog nooit van gehoord, maar het is blijkbaar in opkomst en het wordt steeds populairder. Als ik heel eerlijk ben snap ik het niet helemaal, want het "vuur" in de haard is echt heel erg nep. Ik ben me ervan bewust dat een elektrische haard ook geen echt vuur heeft, maar toch vind ik dat het "vuur" in een elektrische haard warmer aanvoelt.

Geef een reactie op bovenstaand artikel:

*
*
*
*


Meer blog

Archief

Klik op één van de items om het blog te bekijken: