BLOG

EEN ALTERNATIEF VOOR DE GASHAARD (DEEL 1)

Het is je vast niet ontgaan dat men van de gasleiding in woningen af wil. In nieuwbouw huizen is al geen gasleiding meer te vinden. Erg jammer als je van plan was om een gashaard te gaan plaatsen. Maar niet getreurd... er zijn alternatieven voor de gashaard!

Vandaag inspireren we je met enkele voorbeelden van de bio-ethanol haarden. Grote voordeel hiervan is dat je geen enkele aansluiting of afzuiging/ventilatie hiervoor nodig hebt.

bio ethanol haard

bio ethanol haard

bio ethanol haard

bio ethanol haard

bio ethanol haard

bio ethanol haard

In ons volgende blog zullen wij je inspireren met voorbeelden van electrische haarden.


Marlene de Vries

Geplaatst op: 07-10-2020 12:58:35

Wij hebben thuis zowel een gashaard als een bio-ethanol sfeerhaard. We zijn met beide haarden erg blij, maar toch hebben we een lichte voorkeur voor de bio-ethanol haard. De gashaard van DRU Fire hebben we gekocht bij het bedrijf zelf en de bio-ethanol haard hebben we gekocht bij https://www.bioethanolhaard-shop.nl/. De gashaard van DRU Fire is van hoge kwaliteit en automatisch te bedienen, erg gemakkelijk dus. Het grote verschil met de bio-ethanol haard is, dat de gashaard afzuiging nodig heeft en niet zo maar verplaatst kan worden. Een bio-ethanol haard daarentegen is heel erg gemakkelijk te verplaatsen. Soms staat de haard bij ons in de woonkamer en af en toe ook in de keuken. Daarnaast ligt de aanschafprijs van een bio-ethanol haard een stuk lager dan die van de gashaard.

Geef een reactie op bovenstaand artikel:

*
*
*
*


Meer blog

Archief

Klik op één van de items om het blog te bekijken: