BLOG

DE WASMACHINE

Deze keer besteden wij aandacht aan een item dat iedereen vast in huis heeft en dat niet bepaald een design object.     .....De wasmachine.

wasmachine

De wasmachine is vrij groot en vaak onmisbaar in de woning. In dit blog geven we enkele tips om de wasruimte zo optimaal mogelijk te benutten en het er ook nog mooi uit te laten zien.

Kom je er niet onderuit om je wasmachine IN de badkamer te plaatsen, dan zou je bijvoorbeeld een rolgordijn of, zoals op de foto hieronder, jalouzieën voor de machine kunnen hangen. Dan is de machine uit het zicht en geeft dan weer rust in de badkamer.

wasmachine

Heb je een aparte ruimte waar de wasmachine staat, dan kun je een ombouw maken, zodat je ruimte praktischer wordt. Door er een blad boven te maken, heb je een groot werkblad. Als je de wand erboven dan ook nog voorziet van bijvoorbeeld open kastjes, dan wordt het opeens een sfeervolle ruimte in plaats van een "werkhok".

wasmachine

wasmachine

wasmachine

Tot slot nog een voorbeeld waarbij de wasmachine wordt weggewerkt in een hele kastenwand. Dit zorgt voor optimale rust in de ruimte en geeft meteen een opgeruimd gevoel.

wasmachine

We hopen dat je aan de slag kunt met deze tips en dat jouw wasruimte ook opgefrist zal worden.


dirk de lange

Geplaatst op: 20-03-2016 10:08:13

Ik vind die kast met de wasmachine erin verwerkt erg mooi. Dus die hele grote kast met in het midden de automaten. Wat kost zoon kast en is het dan een bouwpakket? Groet

Geef een reactie op bovenstaand artikel:

*
*
*
*


Meer blog

Archief

Klik op één van de items om het blog te bekijken: