BLOG

DE SALONTAFEL

De salontafel heeft een enorme ontwikkeling ondergaan. Een aantal jaar geleden hadden we allemaal de "standaard" vierkante of rechthoekige salontafel die was uitgevoerd in hetzelfde materiaal als de eetkamertafel, maar in de woonkamers van 2016 zie je steeds meer kleine ronde salontafels verschijnen. Er worden verschillende afmetingen, materialen en uitvoeringen met elkaar gecombineerd. De salontafel maakt de kamer knusser en gezelliger.

Hieronder diverse voorbeelden van salontafel combinaties met veel verschillende materialen zoals, staal, natuurlijk hout, wit, pasteltinten, marmer, etc. Bekijk de foto's en ga snel aan de slag om je eigen salontafel combinatie samen te stellen.

salontafel

salontafel

salontfael

salontafel

salontafel

salontafel

Volg ons op Pinterest, om nog veel meer inspiratie op te doen.


Rick

Geplaatst op: 23-02-2017 09:27:19

Dit zijn inderdaad een aantal mooie<a href="http://Salontafelshop.nl/" title="meubeloutlet">salontafels</a> die je hier laat zien. Het zou misschien voor de lezer een stuk makkelijker zijn als je ook bij de salontafels benoemd wat voor soorten het zijn. Ik heb een aantal leuke er tussen zien staan maar het is lastig zoeken zonder benaming erbij

Geef een reactie op bovenstaand artikel:

*
*
*
*


Meer blog

Archief

Klik op één van de items om het blog te bekijken: