BLOG

BRAINSTORMEN DOE JE ZO

Als je wilt dat er binnen je bedrijf effectieve brainstormsessies gehouden worden, doe je er goed aan om een originele en inspirerende brainstormruimte te voorzien.

Om te beginnen, kun je kleine ontmoetingsruimtes in de verkeersgebieden voorzien. Deze nodigen uit tot spontane ontmoetingen, informeel overleggen en brainstormen.

brainstormen

brainstormen

brainstormen

Wil je een afgesloten brainstorm ruimte. Zorg dan dat deze een hele andere sfeer heeft dan de kantoren en de werkvloer. Daardoor wordt men meteen geprikkeld en geïnspireerd als men de ruimte binnen komt. Men waant zich in een andere wereld en laat de dagelijkse werkzaamheden even achter zich en kan zich volledig concentreren op hetgeen in die ruimte besproken dient te worden. Hieronder een voorbeeld van een inspirerende ruimte.

brainstormen

Daarnaast is het belangrijk om mensen in beweging te krijgen. Door flexibel meubilair in de ruimte te zetten, zal men beginnen met het maken van een opstelling die voor dat moment geschikt is. Zorg voor veel verschillende beschrijfbare oppervlakken. Hierdoor heeft men keuze en kan men de gehele ruimte benutten.

brainstormen

brainstormen   brainstormen   

brainstormen

Hieronder een schetsontwerp dat wij maakten voor de inrichting van een brainstormruimte.

brainstorm

brainstorm

brainstorm

Tot slot nog een leuk artikel, dat we op Pinterest vonden, over brainstormen.

brainstrmen

 Geef een reactie op bovenstaand artikel:

*
*
*
*


Meer blog

Archief

Klik op één van de items om het blog te bekijken: