BLOG

BINNENKIJKEN BIJ ORTHO SCHREURS

Vandaag willen wij jullie laten binnenkijken bij de recent opgeleverde orthodontiepraktijk van dhr. Schreurs.

Ortho Schreurs

Van een kleine praktijk aan huis naar een grote praktijk in een nieuwbouwpand. Dat was de stap die onze opdrachtgever ging maken. Een duidelijke en heldere routing voor bezoeker, orthodontist en assistentes, dat was onze opdracht. De vloerafwerking laat de functie van het gebied zien. Een witte vloer voor het “steriele” gebied en een houtprint voor het “openbare” gebied. De slogan “Waar gelachen wordt, komt het geluk graag binnen” is de rode draad in de uitstraling van de praktijk, de huisstijl en de website. Met jongeren als doelgroep is er gekozen voor een frisse, hippe opzet die daarnaast ook hygiëne en professionaliteit uitstraalt.

Deze uitstraling hebben we gekregen door strakke lichte lettertypes te gebruiken. De kleuren zwart en rood stralen zelfvertrouwen en professionaliteit uit. Deze uitstraling is zeer consequent en tot in detail ook doorgetrokken in het interieur van de praktijk, de belettering en de website.

ortho schreurs

ortho schreurs

ortho schreurs

ortho schreurs

Wil je meer zien van dit project, klik dan op onderstaande links;

Praktijk

Beletteringen

Huisstijl

Website

 



Geef een reactie op bovenstaand artikel:

*
*
*
*


Meer blog

Archief

Klik op één van de items om het blog te bekijken: