BLOG

BESPAREN MET JE KRAAN

We proberen het allemaal; energie besparen. We vervangen onze gloei- en halogeenlampen voor spaar- of led-verlichting, onze nieuwe droger of televisie moet wel minimaal een A label hebben, we plaatsen massaal zonnepanelen en er rijden steeds meer hybride- en elektrische auto's rond, maar hoe zit het eigenlijk met ons waterverbruik?

Je kunt korter douchen, de kraan niet laten lopen tussen het tandenpoetsen en het handenwassen, maar je kunt ook waterbesparende producten kopen om te installeren in je (nieuwe) badkamer.
Saai? Welnee, er is voor ieder wat wils, er zijn prachtige exemplaren te krijgen. Laat u inspireren.

kraan

kraan   kraan

Nog een tipje: een ééngreeps mengkraan verbruikt minder water dan een tweegreeps mengkraan, het water is sneller in te stellen en ook sneller op de gewenste temperatuur. Er zijn wel een aantal uitzonderingen, zo zijn er tweegreeps kranen waarbij de ene greep de temperatuur bepaald en de andere de hoeveelheid water, zoals deze kranen.

kraan

Niet wat u zoekt? Dit zijn slechts enkele voorbeelden van wat er te verkrijgen is, er zijn natuurlijk nog veel meer modellen en mogelijkheden.Geef een reactie op bovenstaand artikel:

*
*
*
*


Meer blog

Archief

Klik op één van de items om het blog te bekijken: